Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Калмыкова И. С. Технология виноградного сока с повышенным содержанием антоцианов / И. С. Калмыкова // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 3. - С. 11-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_3_5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Калмыкова И. С. Технология виноградного сока с повышенным содержанием антоцианов / И. С. Калмыкова // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 3. - С. 11-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_3_5. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |