Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Нагурна Н. А. Природа домішок етилового спирту та засоби регулювання хімічних і сенсорних характеристик спирту / Н. А. Нагурна, В. М. Головченко, В. Г. Буряков // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 3. - С. 65-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_3_25 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Нагурна Н. А. Природа домішок етилового спирту та засоби регулювання хімічних і сенсорних характеристик спирту / Н. А. Нагурна, В. М. Головченко, В. Г. Буряков // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 3. - С. 65-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_3_25. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |