Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Нагурна Н. А. 
Природа домішок етилового спирту та засоби регулювання хімічних і сенсорних характеристик спирту / Н. А. Нагурна, В. М. Головченко, В. Г. Буряков // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 3. - С. 65-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_3_25
  Повний текст PDF - 301.258 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Нагурна Н.
  • Головченко В.
  • Буряков В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Нагурна Н. А. Природа домішок етилового спирту та засоби регулювання хімічних і сенсорних характеристик спирту / Н. А. Нагурна, В. М. Головченко, В. Г. Буряков // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 3. - С. 65-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_3_25.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського