Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Кошова В. М. Дослідження і підбір натуральних інгредієнтів для приготування безалкогольних напоїв / В. М. Кошова, З. М. Романова // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 3. - С. 63-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_3_24 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кошова В. М. Дослідження і підбір натуральних інгредієнтів для приготування безалкогольних напоїв / В. М. Кошова, З. М. Романова // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 3. - С. 63-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_3_24.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |