Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Макаров А. С. Способы приготовления виноматериалов для красных игристых вин / А. С. Макаров, В. А. Загоруйко, Д. В. Ермолин, И. П. Лутков, Л. Ж. Чичинадзе, Т. Р. Шалимова, А. Л. Ходаков // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 3. - С. 55-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_3_20 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Макаров А. С. Способы приготовления виноматериалов для красных игристых вин / А. С. Макаров, В. А. Загоруйко, Д. В. Ермолин, И. П. Лутков, Л. Ж. Чичинадзе, Т. Р. Шалимова, А. Л. Ходаков // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 3. - С. 55-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_3_20.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |