Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Макаров А. С. 
Способы приготовления виноматериалов для красных игристых вин / А. С. Макаров, В. А. Загоруйко, Д. В. Ермолин, И. П. Лутков, Л. Ж. Чичинадзе, Т. Р. Шалимова, А. Л. Ходаков // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 3. - С. 55-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_3_20
  Повний текст PDF - 276.724 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Макаров А.
  • Загоруйко В.
  • Ермолин Д.
  • Лутков И.
  • Чичинадзе Л.
  • Шалимова Т.
  • Ходаков А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Макаров А. С. Способы приготовления виноматериалов для красных игристых вин / А. С. Макаров, В. А. Загоруйко, Д. В. Ермолин, И. П. Лутков, Л. Ж. Чичинадзе, Т. Р. Шалимова, А. Л. Ходаков // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 3. - С. 55-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_3_20.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Макаров Анатолій Семенович (1937–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського