Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Ходаков А. Л. Физико-химические показатели виноматериала из ежевики / А. Л. Ходаков, Д. В. Ермолин, Г. В. Ермолина, Г. П. Зайцев, В. А. Виноградов // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 3. - С. 40-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_3_15 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ходаков А. Л. Физико-химические показатели виноматериала из ежевики / А. Л. Ходаков, Д. В. Ермолин, Г. В. Ермолина, Г. П. Зайцев, В. А. Виноградов // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 3. - С. 40-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_3_15. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |