Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Ходаков А. Л. 
Физико-химические показатели виноматериала из ежевики / А. Л. Ходаков, Д. В. Ермолин, Г. В. Ермолина, Г. П. Зайцев, В. А. Виноградов // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 3. - С. 40-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_3_15
  Повний текст PDF - 316.477 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ходаков А.
  • Ермолин Д.
  • Ермолина Г.
  • Зайцев Г.
  • Виноградов В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ходаков А. Л. Физико-химические показатели виноматериала из ежевики / А. Л. Ходаков, Д. В. Ермолин, Г. В. Ермолина, Г. П. Зайцев, В. А. Виноградов // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 3. - С. 40-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_3_15.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського