Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Хомич Г. П. Дослідження зміни біологічно активних речовин чорниці в процесі виробництва соків / Г. П. Хомич, Л. А. Осипова, Т. С. Лозовська // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 3. - С. 37-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_3_14 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Хомич Г. П. Дослідження зміни біологічно активних речовин чорниці в процесі виробництва соків / Г. П. Хомич, Л. А. Осипова, Т. С. Лозовська // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 3. - С. 37-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_3_14.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |