Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Хомич Г. П. 
Дослідження зміни біологічно активних речовин чорниці в процесі виробництва соків / Г. П. Хомич, Л. А. Осипова, Т. С. Лозовська // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 3. - С. 37-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_3_14
  Повний текст PDF - 330.661 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Хомич Г.
  • Осипова Л.
  • Лозовська Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Хомич Г. П. Дослідження зміни біологічно активних речовин чорниці в процесі виробництва соків / Г. П. Хомич, Л. А. Осипова, Т. С. Лозовська // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 3. - С. 37-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_3_14.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Хомич Галина Панасівна (технічні науки)
  • Осипова Лариса Анатоліївна (технічні науки)
  • Сугаченко Тетяна Сергіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського