Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Шмалько Н. А. Технология data mining для комплексной оценки качества хлебопекарного сырья, полуфабрикатов и готовой продукции / Н. А. Шмалько, Ю. Ф. Росляков, О. В. Руденко, Ю. А. Токарева // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 3. - С. 28-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_3_10 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шмалько Н. А. Технология data mining для комплексной оценки качества хлебопекарного сырья, полуфабрикатов и готовой продукции / Н. А. Шмалько, Ю. Ф. Росляков, О. В. Руденко, Ю. А. Токарева // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 3. - С. 28-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_3_10. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |