Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Шмалько Н. А. 
Технология data mining для комплексной оценки качества хлебопекарного сырья, полуфабрикатов и готовой продукции / Н. А. Шмалько, Ю. Ф. Росляков, О. В. Руденко, Ю. А. Токарева // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 3. - С. 28-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_3_10
  Повний текст PDF - 321.013 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шмалько Н.
  • Росляков Ю.
  • Руденко О.
  • Токарева Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шмалько Н. А. Технология data mining для комплексной оценки качества хлебопекарного сырья, полуфабрикатов и готовой продукции / Н. А. Шмалько, Ю. Ф. Росляков, О. В. Руденко, Ю. А. Токарева // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 3. - С. 28-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_3_10.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського