Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Didukh N. A. 
Diabetic fermented milk drinks / N. A. Didukh, N. O. Mogilyanska // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 6-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_2_4
  Повний текст PDF - 1.692 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Didukh N.
  • Mogilyanska N.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Didukh N. A. Diabetic fermented milk drinks / N. A. Didukh, N. O. Mogilyanska // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 6-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_2_4.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського