Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Бреславец Т. В. 
Обоснование режимов технологического процесса получения изолированных белков пелагических рыб / Т. В. Бреславец, Л. М. Крайнюк, М. Б. Колесникова // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 82-86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_2_29
  Повний текст PDF - 2.972 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бреславец Т.
  • Крайнюк Л.
  • Колесникова М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бреславец Т. В. Обоснование режимов технологического процесса получения изолированных белков пелагических рыб / Т. В. Бреславец, Л. М. Крайнюк, М. Б. Колесникова // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 82-86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_2_29.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Колеснікова Марина Борисівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського