Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Перцевой Ф. В. Використання фізичних методів досліджень для вивчення вмісту вільної та зв’язаної вологи сирного продукту м’якого / Ф. В. Перцевой, О. Г. Дьяков, А. О. Пак, М. В. Обозна // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 74-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_2_27 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Перцевой Ф. В. Використання фізичних методів досліджень для вивчення вмісту вільної та зв’язаної вологи сирного продукту м’якого / Ф. В. Перцевой, О. Г. Дьяков, А. О. Пак, М. В. Обозна // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 74-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_2_27.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |