Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Перцевой Ф. В. 
Використання фізичних методів досліджень для вивчення вмісту вільної та зв’язаної вологи сирного продукту м’якого / Ф. В. Перцевой, О. Г. Дьяков, А. О. Пак, М. В. Обозна // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 74-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_2_27
  Повний текст PDF - 439.807 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Перцевой Ф.
  • Дьяков О.
  • Пак А.
  • Обозна М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Перцевой Ф. В. Використання фізичних методів досліджень для вивчення вмісту вільної та зв’язаної вологи сирного продукту м’якого / Ф. В. Перцевой, О. Г. Дьяков, А. О. Пак, М. В. Обозна // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 74-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_2_27.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Перцевий Федір Всеволодович (технічні науки)
  • Пак Андрій Олегович (технічні науки)
  • Обозна Маргарита Василівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського