Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Солецька А. Д. Вплив технологічної води на якість м'ясних продуктів / А. Д. Солецька, А. В. Асауляк, О. М. Соколова // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 65-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_2_24 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Солецька А. Д. Вплив технологічної води на якість м'ясних продуктів / А. Д. Солецька, А. В. Асауляк, О. М. Соколова // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 65-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_2_24.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |