Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Солецька А. Д. 
Вплив технологічної води на якість м'ясних продуктів / А. Д. Солецька, А. В. Асауляк, О. М. Соколова // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 65-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_2_24
  Повний текст PDF - 256.147 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Солецька А.
  • Асауляк А.
  • Соколова О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Солецька А. Д. Вплив технологічної води на якість м'ясних продуктів / А. Д. Солецька, А. В. Асауляк, О. М. Соколова // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 65-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_2_24.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Солецька Анна Данилівна (технічні науки)
  • Асауляк Альона Василівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського