Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Стинга Л. М. 
Вплив комплексної добавки на мікроструктурні показники варених ковбас / Л. М. Стинга, А. В. Асауляк, С. І. Білоус // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 34-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_2_13
  Повний текст PDF - 330.743 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Стинга Л.
  • Асауляк А.
  • Білоус С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Стинга Л. М. Вплив комплексної добавки на мікроструктурні показники варених ковбас / Л. М. Стинга, А. В. Асауляк, С. І. Білоус // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 34-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_2_13.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Асауляк Альона Василівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського