Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Азарова Н. Г. "Лісове м'ясо" у виробництві ковбас / Н. Г. Азарова, Л. В. Агунова, А. А. Поточний // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 28-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_2_11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Азарова Н. Г. "Лісове м'ясо" у виробництві ковбас / Н. Г. Азарова, Л. В. Агунова, А. А. Поточний // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 28-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_2_11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |