Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Луньова О. С. 
Наукове обґрунтування технології дієтичних безбілкових хлібобулочних виробів / О. С. Луньова, З. І. Кучерук // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 1. - С. 25-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_1_9
  Повний текст PDF - 3.12 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Луньова О.
  • Кучерук З.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Луньова О. С. Наукове обґрунтування технології дієтичних безбілкових хлібобулочних виробів / О. С. Луньова, З. І. Кучерук // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 1. - С. 25-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_1_9.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кучерук Зіновія Іванівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського