Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Пшенишнюк Г. Ф. 
Влияние компонентов рецептуры и способа тестоприготовления на величину энергозатрат при замесе теста / Г. Ф. Пшенишнюк, С. Н. Павловский // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 1. - С. 88-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_1_28
  Повний текст PDF - 594.259 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пшенишнюк Г.
  • Павловский С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пшенишнюк Г. Ф. Влияние компонентов рецептуры и способа тестоприготовления на величину энергозатрат при замесе теста / Г. Ф. Пшенишнюк, С. Н. Павловский // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 1. - С. 88-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_1_28.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Пшенишнюк Георгій Федорович (технічні науки)
  • Павловський Сергій Миколайович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського