Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Пшенишнюк Г. Ф. Влияние компонентов рецептуры и способа тестоприготовления на величину энергозатрат при замесе теста / Г. Ф. Пшенишнюк, С. Н. Павловский // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 1. - С. 88-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_1_28 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Пшенишнюк Г. Ф. Влияние компонентов рецептуры и способа тестоприготовления на величину энергозатрат при замесе теста / Г. Ф. Пшенишнюк, С. Н. Павловский // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 1. - С. 88-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_1_28.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |