Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Chochkov R. M. Effect of endoxylanase from bacillus subtilis on barley flour gas formation properties and rheological properties of barley dough / R. M. Chochkov, G. I. Karadzhov, G. T. Dobrev, V. M. Chonova // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 1. - С. 58-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_1_18 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Chochkov R. M. Effect of endoxylanase from bacillus subtilis on barley flour gas formation properties and rheological properties of barley dough / R. M. Chochkov, G. I. Karadzhov, G. T. Dobrev, V. M. Chonova // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 1. - С. 58-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_1_18. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |