Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Chochkov R. M. 
Effect of endoxylanase from bacillus subtilis on barley flour gas formation properties and rheological properties of barley dough / R. M. Chochkov, G. I. Karadzhov, G. T. Dobrev, V. M. Chonova // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 1. - С. 58-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_1_18
  Повний текст PDF - 376.349 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Chochkov R.
  • Karadzhov G.
  • Dobrev G.
  • Chonova V.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Chochkov R. M. Effect of endoxylanase from bacillus subtilis on barley flour gas formation properties and rheological properties of barley dough / R. M. Chochkov, G. I. Karadzhov, G. T. Dobrev, V. M. Chonova // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 1. - С. 58-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_1_18.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського