Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Арсеньєва Л. Ю. 
Дослідження впливу борошняно-зернової суміші "гармонія" на мікробіологічні процеси тіста та аромат хліба / Л. Ю. Арсеньєва, Н. О. Арсиненко, В. О. Роман, С. В. Арсиненко // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 1. - С. 56-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_1_17
  Повний текст PDF - 482.435 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Арсеньєва Л.
  • Арсиненко Н.
  • Роман В.
  • Арсиненко С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Арсеньєва Л. Ю. Дослідження впливу борошняно-зернової суміші "гармонія" на мікробіологічні процеси тіста та аромат хліба / Л. Ю. Арсеньєва, Н. О. Арсиненко, В. О. Роман, С. В. Арсиненко // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 1. - С. 56-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_1_17.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Арсеньєва Лариса Юріївна (1962–) (технічні науки)
  • Арсиненко Наталія Олексіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського