Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Півоваров О. А. 
Зміна реологічних властивостей пшеничного тіста під впливом плазмохімічно активованих водних розчинів / О. А. Півоваров, С. Ю. Миколенко, О. О. Шовгун // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 1. - С. 53-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_1_16
  Повний текст PDF - 505.65 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Півоваров О.
  • Миколенко С.
  • Шовгун О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Півоваров О. А. Зміна реологічних властивостей пшеничного тіста під впливом плазмохімічно активованих водних розчинів / О. А. Півоваров, С. Ю. Миколенко, О. О. Шовгун // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 1. - С. 53-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_1_16.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Півоваров Олександр Андрійович (1947–) (технічні науки)
  • Миколенко Світлана Юріївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського