Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Білецька Я. О. 
Дослідження впливу спільного використання еламіну та ягідних пюре на показники якості зефіру / Я. О. Білецька // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 1. - С. 50-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_1_15
  Повний текст PDF - 313.666 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Білецька Я.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Білецька Я. О. Дослідження впливу спільного використання еламіну та ягідних пюре на показники якості зефіру / Я. О. Білецька // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 1. - С. 50-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_1_15.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Білецька Яна Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського