Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Чернюшок О. А. 
Сироватка молочна – біологічно цінний продукт / О. А. Чернюшок, О. В. Кочубей–Литвиненко, В. П. Василів, Ю. О. Дашковський, О. В. Ардинський, Л. А. Федоренко // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 1. - С. 40-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_1_12
  Повний текст PDF - 324.949 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Чернюшок О.
  • Кочубей–Литвиненко О.
  • Василів В.
  • Дашковський Ю.
  • Ардинський О.
  • Федоренко Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Чернюшок О. А. Сироватка молочна – біологічно цінний продукт / О. А. Чернюшок, О. В. Кочубей–Литвиненко, В. П. Василів, Ю. О. Дашковський, О. В. Ардинський, Л. А. Федоренко // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 1. - С. 40-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_1_12.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Чернюшок Ольга Анатоліївна (технічні науки)
  • Василів Володимир Павлович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського