Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Лебеденко Т. Є. 
Визначення хлібопекарських властивостей винних дріжджів / Т. Є. Лебеденко, Д. М. Донськой, Т. П. Новичкова, О. В. Бицюра // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 1. - С. 35-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_1_11
  Повний текст PDF - 340.318 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Лебеденко Т.
  • Донськой Д.
  • Новичкова Т.
  • Бицюра О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Лебеденко Т. Є. Визначення хлібопекарських властивостей винних дріжджів / Т. Є. Лебеденко, Д. М. Донськой, Т. П. Новичкова, О. В. Бицюра // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 1. - С. 35-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_1_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Лебеденко Тетяна Євгеніївна (технічні науки)
  • Новічкова Тамара Петрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського