Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Гураль Л. С. 
Склад та функціонально-фізіологічні властивості біополімерного комплексу печериць / Л. С. Гураль, Н. К. Черно, О. В. Нікітіна // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 1. - С. 31-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_1_10
  Повний текст PDF - 1.257 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гураль Л.
  • Черно Н.
  • Нікітіна О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гураль Л. С. Склад та функціонально-фізіологічні властивості біополімерного комплексу печериць / Л. С. Гураль, Н. К. Черно, О. В. Нікітіна // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 1. - С. 31-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_1_10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Черно Наталія Кирилівна (хімічні науки)
  • Нікітіна Олена Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського