Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Гладушняк О. К 
Необхідні зміни технології первинної переробки рослинної сировини у консервній промисловості і інших галузях харчових виробництв / О. К Гладушняк, І. В. Федоренко // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 4. - С. 72-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_4_27
  Повний текст PDF - 418.392 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гладушняк О.
  • Федоренко І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гладушняк О. К Необхідні зміни технології первинної переробки рослинної сировини у консервній промисловості і інших галузях харчових виробництв / О. К Гладушняк, І. В. Федоренко // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 4. - С. 72-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_4_27.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Гладушняк Олександр Карпович (технічні науки)
  • Федоренко Ігор Васильович (педагогічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського