Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Сидоренко О. В. Раціоналізація мінерального складу заморожених заливних продуктів / О. В. Сидоренко, Р. С. Дончевська // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 4. - С. 58-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_4_21 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Сидоренко О. В. Раціоналізація мінерального складу заморожених заливних продуктів / О. В. Сидоренко, Р. С. Дончевська // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 4. - С. 58-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_4_21.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |