Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Малькова М. Г. 
Спосіб отримання дієтичних харчових волокон із відходів консервного виробництва / М. Г. Малькова // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 4. - С. 27-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_4_11
  Повний текст PDF - 315.664 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Малькова М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Малькова М. Г. Спосіб отримання дієтичних харчових волокон із відходів консервного виробництва / М. Г. Малькова // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 4. - С. 27-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_4_11.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     

       Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського