Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Верхівкер Я. Г. Асептичне консервування харчових продуктів / Я. Г. Верхівкер, О.М. Мирошніченко // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 4. - С. 25-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_4_10 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Верхівкер Я. Г. Асептичне консервування харчових продуктів / Я. Г. Верхівкер, О.М. Мирошніченко // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 4. - С. 25-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_4_10.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |