Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Kostov G. A. Characteristics of yeast strains for ethanol fermentation for the purpose of biofuels and food industries / G. A. Kostov, M. P. Angelov, Z. R. Denkova, P. Koprinkova-Hristova, P. Pandjarov // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 3. - С. 29-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_3_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Kostov G. A. Characteristics of yeast strains for ethanol fermentation for the purpose of biofuels and food industries / G. A. Kostov, M. P. Angelov, Z. R. Denkova, P. Koprinkova-Hristova, P. Pandjarov // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 3. - С. 29-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_3_9. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |