Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Kostov G. A. 
Characteristics of yeast strains for ethanol fermentation for the purpose of biofuels and food industries / G. A. Kostov, M. P. Angelov, Z. R. Denkova, P. Koprinkova-Hristova, P. Pandjarov // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 3. - С. 29-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_3_9
  Повний текст PDF - 726.855 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Kostov G.
  • Angelov M.
  • Denkova Z.
  • Koprinkova-Hristova P.
  • Pandjarov P.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Kostov G. A. Characteristics of yeast strains for ethanol fermentation for the purpose of biofuels and food industries / G. A. Kostov, M. P. Angelov, Z. R. Denkova, P. Koprinkova-Hristova, P. Pandjarov // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 3. - С. 29-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_3_9.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського