Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Бабакина Э. Л. Динамика накопления фенольных соединений и антоцианов при созревании винограда сорта Саперави / Э. Л. Бабакина, Н. В. Толстенко, Л. Г. Гаврина // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 3. - С. 27-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_3_8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Бабакина Э. Л. Динамика накопления фенольных соединений и антоцианов при созревании винограда сорта Саперави / Э. Л. Бабакина, Н. В. Толстенко, Л. Г. Гаврина // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 3. - С. 27-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_3_8. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |