Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Верхівкер Я. Г. 
Менеджмент організації сфери послуг / Я. Г. Верхівкер, Г. В. Крусір, Р. І. Шевченко, В. Г. Захарчук // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 3. - С. 122-125. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_3_40
  Повний текст PDF - 441.357 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Верхівкер Я.
  • Крусір Г.
  • Шевченко Р.
  • Захарчук В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Верхівкер Я. Г. Менеджмент організації сфери послуг / Я. Г. Верхівкер, Г. В. Крусір, Р. І. Шевченко, В. Г. Захарчук // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 3. - С. 122-125. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_3_40.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Верхівкер Яков Григорович (технічні науки)
  • Крусір Галина Всеволодівна (1965–) (біологічні науки)
  • Шевченко Роман Іванович (технічні науки)
  • Шевченко Роман Іванович (технічні науки)
  • Захарчук Валентина Григорівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського