Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Ряшко Г. М. Роль проектирования в снижении энергозатрат на предприятиях питания гостинично-туристических комплексов / Г. М. Ряшко, О. В. Дышкантюк // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 3. - С. 115-118. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_3_38 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ряшко Г. М. Роль проектирования в снижении энергозатрат на предприятиях питания гостинично-туристических комплексов / Г. М. Ряшко, О. В. Дышкантюк // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 3. - С. 115-118. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_3_38.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |