Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Радионова О. В. 
Криоскопические условия и теплофизические свойства столовых сухих виноградных виноматериалов в процессе блочного вымораживания / О. В. Радионова, Л. А. Осипова, О. Г. Бурдо // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 3. - С. 100-104. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_3_33
  Повний текст PDF - 595.5 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Радионова О.
  • Осипова Л.
  • Бурдо О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Радионова О. В. Криоскопические условия и теплофизические свойства столовых сухих виноградных виноматериалов в процессе блочного вымораживания / О. В. Радионова, Л. А. Осипова, О. Г. Бурдо // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 3. - С. 100-104. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_3_33.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Осипова Лариса Анатоліївна (технічні науки)
  • Бурдо Олег Григорович (1942–) (фізико-математичні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського