Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Дышкантюк О. В. Особенности технологий приготовления блюд ресторанного питания при обслуживании иностранных туристов / О. В. Дышкантюк, Л. А. Титомир // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 3. - С. 81-85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_3_26 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дышкантюк О. В. Особенности технологий приготовления блюд ресторанного питания при обслуживании иностранных туристов / О. В. Дышкантюк, Л. А. Титомир // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 3. - С. 81-85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_3_26.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |