Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Лозовская Т. С. Влияние условий уваривания виноградного сусла на формирование качества бекмеса / Т. С. Лозовская, Л. А. Осипова // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 3. - С. 79-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_3_25 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Лозовская Т. С. Влияние условий уваривания виноградного сусла на формирование качества бекмеса / Т. С. Лозовская, Л. А. Осипова // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 3. - С. 79-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_3_25.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |