Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Коваленко О. О. 
Вплив технології водопідготовки на якість води та напоїв, виготовлених на її основі / О. О. Коваленко, Д. І. Вєтров, Л. П. Ремінна, Н. А. Постол // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 3. - С. 73-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_3_23
  Повний текст PDF - 481.836 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Коваленко О.
  • Вєтров Д.
  • Ремінна Л.
  • Постол Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Коваленко О. О. Вплив технології водопідготовки на якість води та напоїв, виготовлених на її основі / О. О. Коваленко, Д. І. Вєтров, Л. П. Ремінна, Н. А. Постол // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 3. - С. 73-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_3_23.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Коваленко Олена Олександрівна (технічні науки)
  • Коваленко Олександр Олександрович (технічні науки)
  • Коваленко Олександр Олексійович (технічні науки)
  • Коваленко Олена Олексіївна (технічні науки)
  • Вєтров Дмитро Ігорович (технічні науки)
  • Ремінна Людмила Петрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського