Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Коваленко О. О. Вплив технології водопідготовки на якість води та напоїв, виготовлених на її основі / О. О. Коваленко, Д. І. Вєтров, Л. П. Ремінна, Н. А. Постол // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 3. - С. 73-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_3_23 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Коваленко О. О. Вплив технології водопідготовки на якість води та напоїв, виготовлених на її основі / О. О. Коваленко, Д. І. Вєтров, Л. П. Ремінна, Н. А. Постол // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 3. - С. 73-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_3_23.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |