Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Токар А. Ю. 
Вплив способів первинної обробки сировини на вихід соку з плодів чорної смородини і йошти при виготовленні виноматеріалів з них / А. Ю. Токар, В. Д. Каричковський // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 3. - С. 68-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_3_21
  Повний текст PDF - 397.962 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Токар А.
  • Каричковський В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Токар А. Ю. Вплив способів первинної обробки сировини на вихід соку з плодів чорної смородини і йошти при виготовленні виноматеріалів з них / А. Ю. Токар, В. Д. Каричковський // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 3. - С. 68-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_3_21.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Токар Анастасія Юхимівна (сільськогосподарські науки)
  • Каричковський Володимир Дмитрович (1978–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського