Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Ходаков А. Л. 
Оценка специфических показателей виноматериалов, используемых для шампанизации / А. Л. Ходаков, А. С. Макаров, В. А. Загоруйко // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 3. - С. 63-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_3_19
  Повний текст PDF - 541.174 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ходаков А.
  • Макаров А.
  • Загоруйко В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ходаков А. Л. Оценка специфических показателей виноматериалов, используемых для шампанизации / А. Л. Ходаков, А. С. Макаров, В. А. Загоруйко // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 3. - С. 63-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_3_19.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Макаров Анатолій Семенович (1937–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського