Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Макаров А. С. Динамика массовых концентраций фенольных веществ в зависимости от повышения выхода сусла из 1 т винограда / А. С. Макаров, Д. В. Ермолин, Г. П. Зайцев, А. П. Мацко // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 3. - С. 47-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_3_14 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Макаров А. С. Динамика массовых концентраций фенольных веществ в зависимости от повышения выхода сусла из 1 т винограда / А. С. Макаров, Д. В. Ермолин, Г. П. Зайцев, А. П. Мацко // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 3. - С. 47-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_3_14.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |