Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Макаров А. С. 
Динамика массовых концентраций фенольных веществ в зависимости от повышения выхода сусла из 1 т винограда / А. С. Макаров, Д. В. Ермолин, Г. П. Зайцев, А. П. Мацко // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 3. - С. 47-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_3_14
  Повний текст PDF - 606.809 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Макаров А.
  • Ермолин Д.
  • Зайцев Г.
  • Мацко А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Макаров А. С. Динамика массовых концентраций фенольных веществ в зависимости от повышения выхода сусла из 1 т винограда / А. С. Макаров, Д. В. Ермолин, Г. П. Зайцев, А. П. Мацко // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 3. - С. 47-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_3_14.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Макаров Анатолій Семенович (1937–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського