Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Молокопой Л. О. 
Обґрунтування параметрів визрівання при виробництві твердих сичужних сирів функціонального призначення / Л. О. Молокопой, Н. А. Дідух // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 22-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_9
  Повний текст PDF - 436.166 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Молокопой Л.
  • Дідух Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Молокопой Л. О. Обґрунтування параметрів визрівання при виробництві твердих сичужних сирів функціонального призначення / Л. О. Молокопой, Н. А. Дідух // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 22-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_9.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дідух Наталія Андріївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського