Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Чабанова О. Б. Вплив способів отримання харчового казеїну на розчинність / О. Б. Чабанова, Т. В. Недобійчук, Н. О. Могилянська, Д. О. Скрипніченко // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 87-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_28 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Чабанова О. Б. Вплив способів отримання харчового казеїну на розчинність / О. Б. Чабанова, Т. В. Недобійчук, Н. О. Могилянська, Д. О. Скрипніченко // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 87-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_28.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |