Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Чабанова О. Б. 
Вплив способів отримання харчового казеїну на розчинність / О. Б. Чабанова, Т. В. Недобійчук, Н. О. Могилянська, Д. О. Скрипніченко // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 87-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_28
  Повний текст PDF - 371.17 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Чабанова О.
  • Недобійчук Т.
  • Могилянська Н.
  • Скрипніченко Д.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Чабанова О. Б. Вплив способів отримання харчового казеїну на розчинність / О. Б. Чабанова, Т. В. Недобійчук, Н. О. Могилянська, Д. О. Скрипніченко // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 87-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_28.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Чабанова Оксана Борисівна (технічні науки)
  • Недобійчук Тетяна Володимирівна (технічні науки)
  • Дец Надія Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського