Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Шарахматова Т. Є. 
Розробка технології безлактозного морозива, збагаченого пробіотичними культурами / Т. Є. Шарахматова // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 83-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_27
  Повний текст PDF - 378.423 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шарахматова Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шарахматова Т. Є. Розробка технології безлактозного морозива, збагаченого пробіотичними культурами / Т. Є. Шарахматова // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 83-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_27.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського