Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Власенко О. В. 
Оптимізація жирнокислотного складу молочно-рослинних вершків для виробництва масляних паст геродієтичного призначення / О. В. Власенко, Н. А. Дідух, Г. М. Станкевич // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 81-83. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_26
  Повний текст PDF - 360.984 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Власенко О.
  • Дідух Н.
  • Станкевич Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Власенко О. В. Оптимізація жирнокислотного складу молочно-рослинних вершків для виробництва масляних паст геродієтичного призначення / О. В. Власенко, Н. А. Дідух, Г. М. Станкевич // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 81-83. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_26.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Власенко Олег Васильович (технічні науки)
  • Власенко Олена Вікторівна (технічні науки)
  • Дідух Наталія Андріївна (технічні науки)
  • Станкевич Георгій Миколайович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського