Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Асауляк А. В. 
Моніторинг бактеріальних заквасок для ковбасного виробництва / А. В. Асауляк, В. Г. Гарбуз // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 69-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_22
  Повний текст PDF - 342.321 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Асауляк А.
  • Гарбуз В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Асауляк А. В. Моніторинг бактеріальних заквасок для ковбасного виробництва / А. В. Асауляк, В. Г. Гарбуз // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 69-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_22.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Асауляк Альона Василівна (технічні науки)
  • Гарбуз Віктор Григорович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського