Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Шарпе А. А. 
Влияние температурных режимов на функционально-технологические свойства быстрозамороженных мясных полуфабрикатов / А. А. Шарпе, Л. Г. Віннікова, А. Д. Солецкая, А. В. Зюзько // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 68-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_21
  Повний текст PDF - 389.288 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шарпе А.
  • Віннікова Л.
  • Солецкая А.
  • Зюзько А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шарпе А. А. Влияние температурных режимов на функционально-технологические свойства быстрозамороженных мясных полуфабрикатов / А. А. Шарпе, Л. Г. Віннікова, А. Д. Солецкая, А. В. Зюзько // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 68-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_21.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Віннікова Людмила Григорівна (1943–) (технічні науки)
  • Зюзько Алла Валентинівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського