Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Шарпе А. А. Влияние температурных режимов на функционально-технологические свойства быстрозамороженных мясных полуфабрикатов / А. А. Шарпе, Л. Г. Віннікова, А. Д. Солецкая, А. В. Зюзько // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 68-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_21 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шарпе А. А. Влияние температурных режимов на функционально-технологические свойства быстрозамороженных мясных полуфабрикатов / А. А. Шарпе, Л. Г. Віннікова, А. Д. Солецкая, А. В. Зюзько // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 68-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_21.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |