Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Подобій О. В. 
Дослідження фізико-хімічних характеристик різних видів кефіру / О. В. Подобій, Л. С. Воловик, О. М. Мірошников, А. О. Уманська, Є. Ю. Долотенко // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 57-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_18
  Повний текст PDF - 369.098 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Подобій О.
  • Воловик Л.
  • Мірошников О.
  • Уманська А.
  • Долотенко Є.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Подобій О. В. Дослідження фізико-хімічних характеристик різних видів кефіру / О. В. Подобій, Л. С. Воловик, О. М. Мірошников, А. О. Уманська, Є. Ю. Долотенко // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 57-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_18.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Подобій Олена Валеріївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського