Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Подобій О. В. Дослідження фізико-хімічних характеристик різних видів кефіру / О. В. Подобій, Л. С. Воловик, О. М. Мірошников, А. О. Уманська, Є. Ю. Долотенко // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 57-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_18 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Подобій О. В. Дослідження фізико-хімічних характеристик різних видів кефіру / О. В. Подобій, Л. С. Воловик, О. М. Мірошников, А. О. Уманська, Є. Ю. Долотенко // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 57-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_18.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |