Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Мусина О. Н. Наполнители, которые вносят в продукты сыродельной отрасли / О. Н. Мусина // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 51-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_17 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Мусина О. Н. Наполнители, которые вносят в продукты сыродельной отрасли / О. Н. Мусина // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 51-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_17. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |