Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Мусина О. Н. 
Наполнители, которые вносят в продукты сыродельной отрасли / О. Н. Мусина // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 51-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_17
  Повний текст PDF - 383.243 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Мусина О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Мусина О. Н. Наполнители, которые вносят в продукты сыродельной отрасли / О. Н. Мусина // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 51-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_17.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського