Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Савінок О. М. Використання біофлавоноїдів виноградного насіння для збільшення строку зберігання м’ясних напівфабрикатів / О. М. Савінок, І. О. Літвінова // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 44-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_14 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Савінок О. М. Використання біофлавоноїдів виноградного насіння для збільшення строку зберігання м’ясних напівфабрикатів / О. М. Савінок, І. О. Літвінова // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 44-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_14.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |