Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Лисогор Т. А. 
Удосконалення біотехнології біфідовмісного кисломолочного сиру / Т. А. Лисогор, Н. А. Дідух, Н. О. Могилянська // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 34-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_12
  Повний текст PDF - 431.652 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Лисогор Т.
  • Дідух Н.
  • Могилянська Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Лисогор Т. А. Удосконалення біотехнології біфідовмісного кисломолочного сиру / Т. А. Лисогор, Н. А. Дідух, Н. О. Могилянська // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 34-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_12.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дідух Наталія Андріївна (технічні науки)
  • Дец Надія Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського