Іваненко А. В. 
Фрикційна теорія переробки харчової сировини / А. В. Іваненко, К. М. Тенюх, Л. А. Осипова, О. А. Сологуб // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 1. - С. 95-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_1_31
  Повний текст PDF - 398.332 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Іваненко А.
  • Тенюх К.
  • Осипова Л.
  • Сологуб О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Іваненко А. В. Фрикційна теорія переробки харчової сировини / А. В. Іваненко, К. М. Тенюх, Л. А. Осипова, О. А. Сологуб // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 1. - С. 95-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_1_31.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Тенюх Костянтин Михайлович (технічні науки)
  • Осипова Лариса Анатоліївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського