Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Сирохман І. В. Проблеми якості і стійкості у зберіганні цукерок з праліновим корпусом / І. В. Сирохман, О. І. Гирка // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 1. - С. 88-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_1_29 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Сирохман І. В. Проблеми якості і стійкості у зберіганні цукерок з праліновим корпусом / І. В. Сирохман, О. І. Гирка // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 1. - С. 88-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_1_29.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |