Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Сирохман І. В. 
Проблеми якості і стійкості у зберіганні цукерок з праліновим корпусом / І. В. Сирохман, О. І. Гирка // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 1. - С. 88-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_1_29
  Повний текст PDF - 381.097 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сирохман І.
  • Гирка О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сирохман І. В. Проблеми якості і стійкості у зберіганні цукерок з праліновим корпусом / І. В. Сирохман, О. І. Гирка // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 1. - С. 88-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_1_29.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сирохман Іван Васильович (технічні науки)
  • Гирка Ольга Ігорівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського