Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Малькова М. Г. 
Технологія виробництва галактуронових олігосахаридів із пектиновмісної сировини / М. Г. Малькова, А. Т. Безусов // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 1. - С. 58-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_1_19
  Повний текст PDF - 450.913 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Малькова М.
  • Безусов А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Малькова М. Г. Технологія виробництва галактуронових олігосахаридів із пектиновмісної сировини / М. Г. Малькова, А. Т. Безусов // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 1. - С. 58-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_1_19.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського